Over Studio Lollipop

Ik ben Marieke Schuurman en borduur mijn vrolijke designs op canvas. Na de geboorte van onze dochter Lola, ben ik mij in 2016 gaan specialiseren in het ambacht borduren. 
Borduren is een vak dat een rijke geschiedenis kent. Veel oude stoffen werden met de hand in reliëf geborduurd om zo een duidelijk beeld te creëren; dit was zeer zwaar, omdat onder het borduurwerk vulsels van karton, papier en wol zaten. Al in 1850 werden de eerste borduurmachines gemaakt.
 
Het is mooi de vakkennis van nu toe te passen (de combinatie tussen digitaal/ analoog) en tegelijkertijd te weten dat het ambacht al zo lang bestaat. 
Borduren is een combinatie van design en vaardigheid. Het vakmanschap probeer ik in mijn werk terug te laten komen door detail en het gebruik van hoogwaardig draad en fijne stoffen. Ieder object en design wordt met veel liefde en door mijzelf gemaakt in mijn atelier in Amsterdam. Interieurinspiratie opdoen? Of ben je op zoek naar een origineel kado? Neem een kijkje op INSTAGRAM: https://www.instagram.com/studio.lollipop
Heb je leuke ideeën of interesse in een samenwerking? Laat het mij weten en mail!